Αρχική σελίδα Αρχική   Χάρτης ιστοχώρου Χάρτης
Πωλήσεις ακινήτων

Κατασκευή παραδοσιακών κατοικιών

Στην περιοχή ‘Κάψαλος’, 8χλμ από την πόλη της Τήνου, και 2χλμ από τον παραθαλάσσιο οικισμό του Αγίου Ρωμανού, η εταιρεία μας θα κατασκευάσει 2 συγκροτήματα, με 3 παραδοσιακές εξοχικές κατοικίες το καθένα.

Η αρχιτεκτονική μελέτη της κατασκευής σέβεται απόλυτα το φυσικό περιβάλλον και τα οικοδομήματα θα εναρμονισθούν τέλεια με το ύφος του νησιώτικου τοπίου με τη χρήση της ντόπιας πέτρας, τις λιτές γραμμές, τα μεγάλα και πολλά ανοίγματα που θα εξασφαλίζουν φυσικό φωτισμό, αερισμό και υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Στην κατασκευή θα χρησιμοποιηθούν τα πιο σύγχρονα υλικά για σωστή θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανότητα. Η εμπειρία μας στις κατασκευές εξασφαλίζουν την ποιότητα στην εργασία μας.

Πωλούνται κατοικίες


Συγκρότημα Α:

Αποτελείται από τρεις κατοικίες 70-90τ.μ. η κάθε μία, ανεξάρτητες ισόγειες και προστατευμένες από τον αέρα. Θα διαθέτουν ενιαίο χώρο κουζίνας - καθιστικού με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, υπόγειο, υπαίθριο parking και κήπο κατάλληλα διαμορφωμένο έως 1,5στρ.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Πωλούνται κατοικίες


Συγκρότημα Β:

Βρίσκεται βορειότερα από το πρώτο συγκρότημα και αποτελείται από τρεις κατοικίες 70-90τ.μ. η κάθε μία, ανεξάρτητες ισόγειες και προστατευμένες από τον αέρα. Θα διαθέτουν ενιαίο χώρο κουζίνας - καθιστικού με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, υπόγειο, υπαίθριο parking και κήπο κατάλληλα διαμορφωμένο έως 1,5στρ.

Επικοινωνήστε μαζί μας...
Αρχική| Η Εταιρεία| Σκοπός| Έργα| Ακίνητα| Επικοινωνία|
Ματθαίος Δελατόλας ο Σκαλαδιανός Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία